Varainhankinta

Lahjoitukset laajennushankkeen varainhankintaan voi tehdä varainhankinnan tilille. Kaikki lahjoitukset menevät Laukaan rauhanyhdistyksen rakennushankeen varainkeruuseen.

Huom. tälle tilille vain lahjoitukset, ei muita maksuja

IBAN: FI88 5221 0520 0507 92 BIC-tunnus (SWIFT)
OKOYFIHH
Viitenumero: 26

Rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Laukaan Rauhanyhdistys r.y
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan numero: RA/2018/1241

Myöntämisajankohta: 21.12.2018

Lupa on voimassa 1.1.2019–31.12.2023 Suomessa, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerättävien varojen käyttötarkoitus:

Samalle tontille, entisen toimitalon viereen rakennettavan, uuden toimitalon rakennusrahaston kartuttaminen, rakennuskustannusten maksaminen ja rakentamista varten otettavan lainan maksaminen. Jos uuden toimitalon rakentaminen ei toteudu, hanketta varten kerätyt varat käytetään vanhan toimitalon peruskorjaukseen.

Varainhankintatoimikunta tiedottaa

Leivontakirja

”Syötävän Hyvää” -leivontakirja on laukaalaisnaisten kokoama kirjanen. Kirjaa myydään kirjamyyntipisteessä ry:llä. Kirjan hinta on 20 €/kpl.

Käsityökaappi

Eteisessä naulakoiden lähellä on käsityökaappi josta voi ostaa muistamisia niin mummoille (unohtamatta vaareja) kuin lapsillekin. Käy vilkaisemassa!